×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU51 2017
3 langærmede sparkedragter

3 langærmede sparkedragter

Babytøj i hudvenlig økologisk bomuld Det er ikke uden grund, at de langærmede sparkedragter hører til de uundværlige basics i babyens garderobe: Om vinteren fungerer de som varmt undertøj og om sommeren kan de bruges alene – specielt når de så ser så søde ud som disse 3 i hudvenlig økologisk bomuld. Den fine ribkvalitet føles ganske blød mod den sarte babyhud. I slå om- eller buksefacon – alt efter størrelse I str. 62/68 fås babysparkedragterne i slå om-facon med trykknapper i siden og knapper i skridtet. De kan åbnes helt og gør det nemt at skifte barnet – og man undgår at skulle trække sparkedragten over hovedet på barnet. Fra str. 74/80 gør trussefaconen med knapper i skridtet det nemmere at give barnet sparkedragten på og tage den af igen.

Sidst på tilbud: KU51/2017  Cool looks til små helte

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.