×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter KU51 2017
3 langærmede sparkedragter

3 langærmede sparkedragter

Babytøj i hudvenlig økologisk bomuld Det er ikke uden grund, at de langærmede sparkedragter hører til de uundværlige basics i babyens garderobe: Om vinteren fungerer de som varmt undertøj og om sommeren kan de bruges alene – specielt når de så ser så søde ud som disse 3 i hudvenlig økologisk bomuld. Den fine ribkvalitet føles ganske blød mod den sarte babyhud. I slå om- eller buksefacon – alt efter størrelse I str. 62/68 fås babysparkedragterne i slå om-facon med trykknapper i siden og knapper i skridtet. De kan åbnes helt og gør det nemt at skifte barnet – og man undgår at skulle trække sparkedragten over hovedet på barnet. Fra str. 74/80 gør trussefaconen med knapper i skridtet det nemmere at give barnet sparkedragten på og tage den af igen.
129 DKK
129 DKK
inkl. moms

Sidst på tilbud: KU51/2017  Cool looks til små helte

Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.