×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
3 langærmede sparkedragter

3 langærmede sparkedragter

139 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: fr., 31.05.2019 - ti., 04.06.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Hudvenlig, ren økologisk bomuld
 • Fin ribkvalitet
 • Str. 62/68 som slå om-sparkedragt: kan åbnes helt med trykknapper på siden og i skridtet – skal ikke trækkes over hovedet
 • Str. 74/80 til 98/104 i trussefacon med trykknapper i skridtet
 • Kontrolleret for skadelige stoffer af eksterne, autoriserede institutter.
Antal :

3 langærmede sparkedragter

Produktnummer: 81729

Babytøj i hudvenlig økologisk bomuld

Det er ikke uden grund, at de langærmede sparkedragter hører til de uundværlige basics i babyens garderobe: Om vinteren fungerer de som varmt undertøj og om sommeren kan de bruges alene – specielt når de så ser så søde ud som disse 3 i hudvenlig økologisk bomuld. Den fine ribkvalitet føles ganske blød mod den sarte babyhud.

I slå om- eller buksefacon – alt efter størrelse

I str. 62/68 fås babysparkedragterne i slå om-facon med trykknapper i siden og knapper i skridtet. De kan åbnes helt og gør det nemt at skifte barnet – og man undgår at skulle trække sparkedragten over hovedet på barnet. Fra str. 74/80 gør trussefaconen med knapper i skridtet det nemmere at give barnet sparkedragten på og tage den af igen.

Farve:

Hvid-turkismønstret, blå med tryk, blå-hvidstribet

Materiale:

100% bomuld (økologisk dyrket)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Yderligere plejeanvisninger:

Vask på vrangen

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

81729

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.