×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
3 langærmede bodyer
Desværre udsolgt

3 langærmede bodyer

119 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Hudvenlig, ren bomuld
  • Til størrelse 62/68: bodyen vikles med trykknapper samt knapper i skridtet omkring babyen. Nem at tage på, skal ikke trækkes over hovedet.
  • Fra størrelse 74/80: Bodyen trækkes over hovedet, har knapper i skridtet.

3 langærmede bodyer

Produktnummer: 76066

Babytøj af hudvenlig, økologisk bomuld

Det er ikke for ingenting at denne langærmede body er uundværlig i babytøjskabet: Varmt undertøj til kolde tider, men kan også bruges på varme dage uden ekstra bluse. Sættet med 3 dele ser flot ud og er af hudvenlig, ren økologisk bomuld.

Sparkedragt med praktiske detaljer

Til størrelse 62/68 er sparkedragten i viklingsoptik med i alt syv trykknapper og knapper i skridtet. Den kan åbnes helt og letter påtagningen. Fra størrelse 74/80 kan tøjet trækkes over hovedet og knapperne i skridtet letter af- og påtagningen.

Farve:

Hvid

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Blegning

Må ikke bleges

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

76066

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.

Vores service

Køb uden risiko 30 dages returret
Forsendelsesomkostninger
Tchibos nyhedsbrev Tilmeld dig her
Levering med pakkedistributør Hurtigt og nemt med DHL
Har du nogen spørgsmål? Telefon 80 25 30 78 Ring gratis ma.- fr. fra kl. 8.00 -18.00 (undt. helligdage)


Returneringer Det kan ske, at en vare ikke passer, eller du alligevel ikke synes om den. Du kan sende den bestilte vare gratis retur i op til 30 dage.