×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3/4-pyjamas

179DKK -16%
149DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Blød blandingskvalitet med bomuld og viskose
  • Bluse med v-udskæring og fold
  • Bluse med lette pufærmer
  • Bukser med lige ben i 3/4-længde og alloverprint med prikker
  • Bukser med lommer i siden, elastisk talje og snøre

3/4-pyjamas

Produktnummer 100103
For at man også sover godt på varme nætter, er denne 3/4-pyjamas det perfekte valg. Pyjamassen er med sin bløde blandingskvalitet med bomuld og viskose utroligt behagelig og luftig. Det høje indhold af økologisk bomuld og andelen af elastan sørger for, at pyjamassen beholder formen og sidder perfekt med høj komfort.

Perfekt pasform og tidløst look
Pyjamassens bluse har lette pufærmer og er pyntet med v-udskæring samt moderne fold. Alloverprintet med prikker giver bukserne i 3/4-længde med lige ben deres tidløse look. Den elastiske talje med snøre gør, at pyjamasbukserne sidder godt. De har desuden lommer i siden.

Farve

Bluse hvid-lyserød
Bukser lyserød med hvide prikker

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Ryglængde ca. 62 cm
Indvendig benlængde ca. 52 cm
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

100103

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.