×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

3/4-pyjamas

149DKK -20%
119DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
fr., 20.09.2019 - on., 25.09.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Behageligt blød stretchkvalitet med bomuld og viskose
 • Behageligt blød kvalitet med bomuld og viskose
 • Kortærmet bluse med dekorativ slåomeffekt, V-udskæring og let afrundet søm
 • Med økologisk bomuld
 • 3/4-leggings med elastisk talje

3/4-pyjamas

Produktnummer 92124
Nattøj til den varme tid
Denne pyjamas sørger for en god nats søvn, også til varme nætter. Den består af en kortærmet bluse med let afrundet søm og V-udskæring med dekorativ slåomeffekt samt 3/4-leggings med elastisk talje. Pyjamassen er fremstillet i en stretchkvalitet med økologisk bomuld og viskose og føles dejligt blød mod huden. Elastan sørger for, at pyjamassen beholder formen, sidder perfekt og er behagelig at have på.

Farve

Bluse lysegrå med rød-roséfarvet alloverprint med blomster
Bukser mørkegrå

Materiale

58% bomuld (økologisk dyrket), 39% viskose (fra Lenzing), 3% elastan (LYCRA®)

Mål

Leggings indvendig benlængde ca. 55 cm
Bluse længde bagpå ca. 71 cm
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

92124

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.