×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
24 akvarelfarver
Desværre udsolgt

24 akvarelfarver

85 DKK -41% - Du sparer 35 DKK
50 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Bløde, farveintensive stifter til farverige maleresultater
  • Blyanter og pensel af FSC®-certificeret træ
  • Vandopløselige

24 akvarelfarver

Produktnummer: 85363

24 farver med utallige muligheder for at være kreativ. Dette sæt består af 24 akvarelblyanter med bløde stifter, hvis farver giver fantastiske, farverige maleresultateer. Som en ekstra effekt kan de vandopløselige farver også påføres med pensel - og kun fantasien sætter grænser.

Kan bruges på mange måder

Stifternes viskefaste farver er lysfaste, med høj pigmentering og kan udover på papir og pap også bruges på keramik, sten og satineret glas. Til alle, der er glade for at male - og alle, der godt kunne tænke sig at komme i gang.

Farve:

Flerfarvet

Materiale:

Stift FSC®-certificeret lindetræ
Boks tin

Mål:

Stiftlængde ca. 17,5 cm

Tilbehør:

Inkl. opbevaringsboks og pensel (størrelse 6)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

FSC® træ

Skove er uerstattelige. De påvirker klimaet og er et refugie for dyr og mennesker. For at opretholde dem er vores produkter af FSC®-certificeret træ LAVET MED OMTANKE.

De strenge retningslinjer, som FSC® (Forest Stewardship Council®) har, sikrer ansvarligt skovbrug – fra træet til det færdige produkt.
Således kan du stole på, at skovenes biologiske mangfoldighed beskyttes. Der sørges også for at skovarbejdernes rettigheder overholdes, og at de har sikre arbejdsbetingelser. Det er bæredygtighed helt ned i detaljerne.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

85363

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.