×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2 strukturhåndklæder

109DKK
inkl. moms
  • På lager
Leveringstidspunkt
to., 17.10.2019 - ma., 21.10.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Dejligt blød frottékvalitet med høj sugeevne
  • De forskellige løkkelængder giver håndklæderne et særligt look og struktur – og de føles behagelige mod huden
  • GOTS-certificerede
  • Med strop

2 strukturhåndklæder

Produktnummer 91550

Perfekte til fitness, wellness og bad

Disse håndklæder er perfekte til ferien på stranden eller efter badet derhjemme. Den bløde frottékvalitet med høj sugeevne gør det nemt og behageligt at tørre sig med håndklæderne. De er fremstillet med en høj andel af økologisk bomuld og egner sig lige godt til en tur i saunaen som en omgang i fitnesscentret.

Med en høj andel af økologisk bomuld

De forskellige løkkelængder gør, at håndklæderne ikke bare har et særligt look og struktur, men også føles behagelige mod huden. Desuden er håndklæderne forsynet med strop.

Farve:

Grå

Materiale:

90% bomuld (økologisk dyrket), 10% polyester

Mål:

Hver ca. 100 x 50 cm
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Ved vævning af totrådet frotté benytter man garn fra to eller flere snoede enkelttråde. Ved denne forarbejdning opstår et førsteklasses materiale, der ligger godt i hånden og er meget behageligt mod huden. Totrådet frotté er sammenlignet med tekstiler i enkelt garn bedre til at suge fugt, mere slidstærkt og holder længere.
Vask
Normal vask ved maks. 60 °C
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges
Strygning
Må ikke stryges
Tørring
Kan tørres i tørretumbler, normal tørring, 80

Yderligere plejeanvisninger:

Træk i form efter vask
Vask med lignende farver
Vores tøj, der er certificeret iht. Global Organic Textile Standard (GOTS), føles godt i tredobbelt henseende. For den kontrollerede økologiske dyrkning og de miljømæssige og sociale krav gennem hele den tekstile produktionskæde profiterer alle af: miljøet, menneskene i forsyningskæden og dig.

GOTS-KVALITET
I denne uge er udvalgte produkter GOTS-certificerede. De indeholder X% / mindst 70% bomuld, der er kontrolleret økologisk dyrket og fremstillet iht. Global Organic Textile Standard (GOTS). Både under dyrkningen og forarbejdningen giver vi afkald på farlige kemikalier og kritiske tilsætningsstoffer.
TCM
TCM
TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Produktnummer:

91550

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.