×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2 par trusser

109DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • Blød bomuldsstretchkvalitet
  • Formbestandig, perfekt pasform, høj komfort
  • Med økologisk bomuld

2 par trusser

Produktnummer 75320

Undertøj, som man har det godt i

Undertøj skal være bekvemt, funktionelt og se godt ud. De elastiske trusser er hudvenlige takket være den høje andel af økologisk bomuld og overbeviser med den bløde bomuldsstretchkvalitet. De mørkere trusser har en fin blondekant, elastan sørger for formbestandighed, perfekt pasform og høj komfort.

Farve:

Lys mauve og mørk mauve

Materiale:

91% bomuld (økologisk dyrket), 9% elastan (LYCRA®)
Kile 100% bomuld (økologisk dyrket)
Blonde 85% polyamid, 15% elastan (LYCRA®)
LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Strygning
Må ikke stryges
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.
mar328
LYCRA® is a trademark of The LYCRA Company.

Produktnummer:

75320

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks, pakkeshop eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.