×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
2 par braziltrusser
Desværre udsolgt

2 par braziltrusser

109 DKK -54% - Du sparer 59 DKK
50 DKK inkl. moms
  • Status: P.t. ikke på lager
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Med blonder ved benudskæringen
  • Med elastan: formbestandige, perfekt pasform, høj komfort
  • Med økologisk bomuld

2 par braziltrusser

Produktnummer: 75323

Undertøj, som man har det godt i

Disse trusser er så bekvemme, at de ikke kan mærkes. De elastiske trusser er hudvenlige takket være den høje andel af økologisk bomuld og har benudskæring med fin, blød blondekant. Elastan sørger for formbestandighed, perfekt pasform og høj komfort.

Farve:

Mauve

Materiale:

91% bomuld (økologisk dyrket), 9% elastan (LYCRA®)
Kile 100% bomuld (økologisk dyrket)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt er helt eller delvist bæredygtigt fremstillet. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang – og vi kommer sammen et skridt nærmere målet om en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Strygning

Må ikke stryges

Blegning

Må ikke bleges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskepose

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

75323

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.