×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2 par boksershorts

109 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: fr., 31.05.2019 - ti., 04.06.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Flad, elastisk taljekant med blødt ruet inderside
  • Meget hudvenlige takket være en høj procentdel bomuld
  • Med elastan: holder formen, sidder perfekt og er behagelige at have på
  • Forsiden er i to lag stof
Antal :

2 par boksershorts

Produktnummer: 96425
Hvad gør et par boksershorts til dagens bedste basisundertøj? De har et godt snit, føles behagelige mod huden og sidder perfekt. De to par boksershort opfylder begge disse tre krav.

Undertøj man har det godt i
Den flade, elastiske taljekant på boksershortsene har en blødt ruet inderside – hvilket gør dem utroligt behagelige. Den høje andel af bomuld gør dem meget hudvenlige, og takket være elastan i stoffet holder de to par herreboksershorts med to lag stof foran formen og forbliver behagelige dagen lang.

Farve

Blåstribet og mørkeblå

Materiale

95% bomuld (Cotton made in Africa), 5% elastan (LYCRA®)

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved meget høj temperatur 150 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Brug vaskemiddel til kulørt tøj

Cotton made in Africa

Vores Cotton made in Africa tekstiler er LAVET MED OMTANKE, for de understøtter en bæredygtig dyrkning af bomuld i Afrika. Der samarbejder projektinitiativet med ca. 670.000 bomuldsfarmere. Inklusive familiemedlemmer giver det omkring 5,3 mio. mennesker hjælp til selvhjælp, så de kan få et bedre liv.

HJÆLP VHA. HANDEL
Social retfærdighed, større indtægter for familierne og miljøbeskyttelse – det er målene. På kurser lærer farmerne at dyrke bomuld effektivt og miljøvenligt. Vha. større høst og større indkomst kan de af egen kraft forbedre deres egen og deres families situation. Jo mere bomuld der købes, jo bedre er det, for virksomhederne betaler licensafgifter, som investeres i f.eks. lokale skoler. Således køber du mode med velbehag for dig selv og et stykke bedre fremtid for andre.

Bestilling og levering

Produktnummer:

96425

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.