×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2 langærmede t-shirts

149DKK -26%
109DKK
inkl. moms
  • P.t. ikke på lager
  • 1 trøje i dejlig blød bomuldskvalitet med stretch, 1 trøje af ren bomuld
  • Blød single jerseykvalitet
  • 1 trøje stribet med moderne noppegarn, 1 trøje med speciel meleret effekt

2 langærmede t-shirts

Produktnummer 99044
Dejligt børnetøj
Der er altid gang i børnene, men det gør ikke disse to langærmede t-shirts i blød single jerseykvalitet noget, for de er begge med på sjov og ballade. De er lette og dermed perfekte til leg indenfor, og hvis det foregår udenfor er de ideelle inden under pulloveren, så barnet er klædt varmt på. Den stribede trøje med moderne noppegarn er fremstillet i dejlig blød bomuldskvalitet med stretch, og den anden trøje overbeviser med ren bomuld og meleret effekt.

Farve

Blå-hvidstribet og blåmeleret

Materiale

Meleret 100% bomuld (økologisk dyrket)
Stribet 97% bomuld (økologisk dyrket), 3% polyester
Strygning
Strygning ved meget høj temperatur 150 °C
Vask
Normal vask ved maks. 40 °C
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Blegning
Må ikke bleges

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Produktnummer:

99044

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet
  • Pakkeboks eller posthus

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.