×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2 jersey hovedpudebetræk, ca. 80 x 40 cm

95 DKK inkl. moms
  • Status: På lager
  • Leveringstidspunkt: to., 21.02.2019 - ma., 25.02.2019
  • Levering med: Pakkedistributør
  • Elastisk strikvare, blød og smygende
  • Strygelet
  • Af ren, økologisk bomuld
  • Kontrolleret af eksterne, autoriserede institutioner for skadelige stoffer
Antal :

2 jersey hovedpudebetræk, ca. 80 x 40 cm

Produktnummer: 75719

Dobbelt blødt! Det elastiske stof af ren, hudvenlig og økologisk bomuld gør pudebetrækkene så bløde og smygende, at man helst ville blive liggende. Pudebetrækkene er strygelette og kan hurtigt og nemt trækkes på takket være lynlåsen.

Farve:

Grå

Materiale:

100 % bomuld (økologisk dyrket)

Mål:

Ca. 80 x 40 cm

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Jersey

Rart at putte sig i! Jersey er et smygende strik af ren, økologisk bomuld og har masser af gode egenskaber: Det er blødt, suger godt, skal ikke stryges og er utroligt let at pleje.

Pleje

Tørring

Kan tørres i tørretumbler, skånsom tørring ved lav temperatur 60 °C

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Strygning

Strygning ved maks. temperatur 200°C

Blegning

Må ikke bleges

Vask

Normal vask ved maks. 60 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask med lignende farver

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

Bestilling og levering

Produktnummer:

75719

Mulige leveringsadresser:

  • Fakturaadresse
  • Anden leveringsadresse
  • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.