×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

2-i-1-sportsbluse

159DKK -6%
149DKK
inkl. moms
 • På lager
Leveringstidspunkt
to., 21.11.2019 - ma., 25.11.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Åndbar, fugttransporterende og hurtigttørrende med DryActive Plus
 • Blusen og toppen kan anvendes hver for sig eller sammen
 • Blød blandingskvalitet med viskose
 • Let taljeret top med bryderryg, rund halsudskæring og sømkant
 • Løstsiddende bluse i kort snit med lange ærmer og let bådudskæring

2-i-1-sportsbluse

Produktnummer 99112
Sportstøj til det hele
Fitnesscentret er naturligvis ikke nogen catwalk – men det gør ikke noget, hvis outfittet ser flot ud. Med denne 2-i-1-sportsbluse er man sikker på at se godt ud, men den er frem for alt utrolig funktionel.

Åndbar
DryActive Plus gør begge overdele åndbare, fugttransporterende samt hurtigttørrende, og takket være den bløde blandingskvalitet med viskose er de dejlige mod huden.

Kan anvendes hver for sig eller sammen
Begge dele er med let forlænget ryg og kan anvendes hver for sig eller sammen. Den let taljerede top med bryderryg er fremstillet med rund halsudskæring og sømkant, mens den afslappede bluse i kort snit med lange ærmer og let bådudskæring imponerer med sit grafiske mønster. Sættet kan fås i størrelse XS til XL.

Farve

Syrenfarvet-blåmeleret

Materiale

65% polyester, 35% viskose (fra Lenzing)

Mål

Samlet længde bluse ca. 60 cm
Samlet længde top ca. 69 cm
Blegning
Må ikke bleges
Kemisk rensning
Tåler ikke kemisk rensning
Tørring
Må ikke tørres i tørretumbler
Vask
Skånevask ved maks. 40 °C
Strygning
Strygning ved høj temperatur 110 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Vask og stryg på vrangen
Vask med lignende farver
Brug ikke skyllemiddel
Toppræstationer inden for sport kan kun opnås ved konstant kropstemperatur. Materialet DryActive Plus optager fugt fra kroppen, der dog ikke bliver der, men ledes ud på tekstilernes overflade, hvor den hurtigt fordamper. På den måde holdes kroppen behageligt tør og bliver ikke nedkølet, heller ikke ved store fysiske anstrengelser. 1. Luft 2. Fibre med DryActive Plus materiale 3. Strik med DryActive Plus materiale 4. Fugt fra kroppen
På vores mode af Lenzing Viscose®, mærker du med det samme, at den er LAVET MED OMTANKE. For den udmærker sig ved, at den er særlig blød at tage på og har et flydende fald.

Cellulosefibrene giver dig ikke blot en blød fornemmelse på huden, men er også gode for vores miljø: De fremstilles af vegetabilske råstoffer. Disse stammer principielt fra bæredygtige kilder. Under produktionen holdes der øje med, at de høje standarder for kvalitet og miljø overholdes.

Produktnummer:

99112

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet
 • Pakkeboks eller posthus

Returneringer:

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.