×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
Produkter
Produkter KU7 2018
2 hængende vakuumopbevaringsposer

2 hængende vakuumopbevaringsposer

Vintertøj og -dyner er skønt, indtil man igen skal skifte til sommerudgaven – så fylder det rigtig meget. Der skal stadig være plads til disse vakuumopbevaringsposer, men de fylder 75% mindre. Effektiv udnyttelse af pladsen Opbevar dit tøj og dyner lufttæt og pladsbesparende i disse to poser med dekorativt bladtryk. Du suger nemt luften ud med en støvsuger, og dine ting er derefter godt beskyttet mod støv, fugtighed, lugt og møl. Optimeret til dit klædeskab Poserne kan anvendes igen og igen og er perfekte at bruge i klædeskabet, da de nemt kan fyldes gennem åbningen på den lange side, har en indvendig holder til bøjler og nemt kan hænges op på bøjlestangen i skabet. Poserne har forskellig størrelse, og den lange er også egnet til kjoler.


Velkommen hos Tchibo.dk!

Ja tak, jeg ønsker at modtage Tchibos gratis nyhedsbrev, som via e-mail informerer om aktuelle nyheder og tilbud. (Muster-Newsletter anschauen).
Jeg har læst oplysningerne om Tchibos privatlivspolitik .

Indtast ganske enkelt din e-mailadresse.