×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk
2 amme-BH’er

2 amme-BH’er

209 DKK -19% - Du sparer 40 DKK
169 DKK inkl. moms
 • Status: På lager
 • Leveringstidspunkt: ma., 25.03.2019 - ma., 01.04.2019
 • Levering med: Pakkedistributør
 • Med økologisk bomuld
 • Meget behagelige takket være de sømløse, formede skåle og et blødt polstret bånd under brystet
 • Uden bøjle
 • Med indbygget støtte af brystet for et perfekt hold og en flot form
 • Sæt
Antal :

2 amme-BH’er

Produktnummer: 65653

Behagelige amme-BH’er med økologisk bomuld

Med deres sømløse, formede skåle og et blødt polstret bånd under brystet er de to amme-BH’er meget behageligt under amning. De har indbygget støtte af brystet for et perfekt hold og en flot form og er uden bøjle. Praktisk kliplukning gør det nemt at åbne og lukke skålene med én hånd. Elastan gør BH’erne formfaste og garanterer, at de sidder perfekt og er behagelige at have på.

Undertøj med behagelige detaljer

De bløde, vatterede BH-stropper tilpasser sig til kroppen og snærer ikke. Og fordi den ekstra bløde SoftSeal®-hægtelukning kan indstilles i 4 trin, kan BH’erne også reguleres individuelt i bredden, så de sidder behageligt. Der er heller ikke gået på kompromis med de små detaljer ved disse amme-BH’er, de har hver en lille fin sløjfe.

Farve:

Lysegråmeleret og hvid i sættet

Materiale:

91% bomuld (økologisk dyrket), 9% elastan (LYCRA®)

LAVET MED OMTANKE

LAVET MED OMTANKE fra Tchibo viser dig, at dette produkt helt eller delvist er fremstillet bæredygtigt. Når du køber dette produkt, sætter du noget godt i gang - og vi kommer sammen målet et skridt nærmere for en ansvarsbevidst verden. Opdag den bæredygtige side i dig. www.tchibo.dk/BAEREDYGTIGHED

Pleje

Blegning

Må ikke bleges

Tørring

Må ikke tørres i tørretumbler

Strygning

Må ikke stryges

Kemisk rensning

Tåler ikke kemisk rensning

Vask

Skånevask ved maks. 40 °C

Yderligere plejeanvisninger:

Anvend vaskepose

VELBEHAG I ENHVER HENSEENDE

Også vores tekstiler med økologisk bomuld er LAVET MED OMTANKE og hjælper til med at nå vort mål: 100% bæredygtig virksomhed. Et resultat har vi opnået allerede, for i 2015 kom ca. 76% af den brugte bomuld fra bæredygtige kilder.

Den økologiske bomulds miljøvenlige dyrkningsmetode beskytter biodiversiteten og opretholdelsen af frugtbar jordbund, hvilket er til gavn for bomuldsfarmerne. Vores produkter med økologisk bomuld kan kendes på deklarationen: Hvis de indeholder mindst 95% økologisk bomuld, garanterer seglet OCS 100 for det – og seglet OCS Blended står for mindst 50%.

Kvalitet

TCM

TCM-kvalitetsmærket står for fremragende produktkvalitet.

Bestilling og levering

Produktnummer:

65653

Mulige leveringsadresser:

 • Fakturaadresse
 • Anden leveringsadresse
 • Adresse i udlandet

Returneringer::

Vi garanterer 30 dages returret. De købte varer kan returneres uden angivelse af årsag og du får dine penge retur. Nærmere oplysninger om returretten findes i vores almindelige forretningssbetingelser.