×
Tchibo bruger cookies for at kunne give dig den bedst mulige shoppingoplevelse. Når du besøger vores website, accepterer du brugen af cookies. Få mere at vide
Luk

Nyhed

Privat Kaffee Rarität »Nicaragua Madriz«

 
Desværre udsolgt
Aromatisk-sødlig med noter af karamel og ristede nødder
Intensitet:36
fra97DKK
DKK/kg 194
 
Cremet espresso med let frugtig syrlighed og lette noter af honning
Intensitet:46
fra35DKK
DKK/100g 46,67
Quick view

Nicaragua Madriz

Én gang om året samles digtere fra hele verden til den internationale poesimesse i landet mellem Stillehavet og Caribien. Det er ikke nogen overraskelse, for Nicaragua byder med sine mystiske, tågede skove og floder som f.eks. Rio Coco på den perfekte kulisse og inspiration til poetiske værker. "Vulkanlandet" er dog også kendt for fremragende arabicakvalitet: Departamento Madriz, hjemsted for den nye specialitet "Nicaragua Madriz", kan kigge tilbage på en mangeårig kaffetradition.
x
x

Familiært sammenhold for bæredygtig nydelse

Sammenslutningen PROCAFE, der blev grundlagt i 2011, og Tchibo har meget til fælles, for familie samt temaet bæredygtighed bliver også skrevet med stort hos os. Fællesskabet med 32 farme i San Juan del Rio Coco dyrker blandt andet særlige sorter, som har brug for mindre vand – en stor succes i klimaforandringernes tid! Så meget lidenskab for kaffe kulminerer til sidst i en enestående smag: den aromatisk-sødlige smag med noter af karamel og ristede nødder gør vores nye Rarität til en fest for kaffeelskere.

Rainforest Alliance Certified™

Du har bestemt lagt mærke til den grønne frø fra Rainforest Alliance, men hvad står den egentlig for?

Rainforest Alliance støtter beskyttelsen af følsomme økosystemer, såsom dyre- og plantelivet, og fremmer den bæredygtige udnyttelse af landarealerne. Dertil hører også rimelige livs- og arbejdsvilkår for kaffebønderne og deres familier.

Vores kaffeprodukter med den grønne frø er produceret på økologisk og socialt ansvarlig vis. Med de bæredygtige produkter som f.eks. denne 100% certificerede kaffe sætter du noget godt i gang. For andre, for miljøet, men også for dig selv. Vær med og bliv en del af en mere ansvarlig verden! Læs mere på: tchibo.dk/baredygtighed
Rainforest Alliance Certified™