Luk
Bedre end i Italien

von

Espresso & Caffè Crema fra Tchibo

Vores Caffè Crema. Højt tryk giver høj nydelse.

En dejlig fyldig aroma og en fin fløjlsagtig crema gør denne kaffe til den rene nydelse. En Caffè Crema skal laves i en kaffefuldautomat eller en espressomaskine med et højt bryggetryk for at den bliver rigtig god. Der går ca. 9,5 g kaffepulver til en Caffè Crema.
 
Caffè Crema - Kaffee Bohnen im Trommelröster

Barista Caffè Crema

Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:36
fra 159,95 DKK Quickshop DKK/kg:  159,95
 
Fås i:
 
  

Caffè Crema Vollmundig - 1 kg hele bønner

Fyldig og aromatisk
Intensitet:46
139,95 DKK Quickshop DKK/ktg:  139,95

Caffè Crema Mild - 1 kg hele bønner

Harmonisk og afrundet
Intensitet:36
139,95 DKK Quickshop DKK/kg:  139,95
Caffè Crema

Caffè Crema eller Espresso?

Forskellen mellem en espresso og en Caffè Crema er, at der ved sidstnævnte presses 4x så meget vand gennem kaffepulveret, som ikke må være så fint malet som hvis det var til en Espresso. Både Espresso og Caffè Crema har en dyb aroma og en fin crema. Caffè Crema er perfekt til dem, der synes de får for lidt ud af en Espresso.

Vores Espresso. Lille, sort og kraftig i smagen.

Espresso-elskere kan godt lide den intense aroma og den fine crema på toppen. Desuden er de mørkristede espresso-bønner ikke så syreholdige, og så indeholder de mindre koffein end bønnerne til andre kaffetyper. 8 g kaffepulver og et bryggetryk på mindst 9 bar giver en perfekt crema.
 
Espresso in der Tasse

Barista Espresso

Nu med aromabevarende skruelåg
Intensitet:56
fra 159,95 DKK Quickshop DKK/kg:  159,95
 
Fås i:
 
   

Espresso Milanese - 1 kg hele bønner

Elegant-frugtagtig
Intensitet:46
139,95 DKK Quickshop DKK/kg:  139,95

Espresso Siciliansk - 1 kg hele bønner

Kraftig-intensiv
Intensitet:66
139,95 DKK Quickshop DKK/kg:  139,95

Espresso Siciliansk

Kraftig-intensiv
Intensitet:66
fra 49,95 DKK Quickshop DKK/kg:  199,80
 
Fås i:
 
Espresso Charakterisierung

Hvad kendetegner en Espresso?

Lang ristning (mindre syre), fintmalet kaffepulver (en mere intens aroma) og et højt bryggetryk (fin crema): Samspillet af forskellige faktorer giver den perfekte Espresso.

Fortsæt

Sådan får du den perfekte Espresso & Caffè Crema

Vi fortæller dig, hvordan du laver den perfekte Espresso og Caffè Crema med si-holder og espressokande. Desuden får du vores bedste opskrifter med Espresso & Caffè Crema.

Hvad gør Tchibos Espresso & Caffè Crema så unik?

af

Sådan opbevarer du din kaffe

Kaffedåse

Hvis kaffen skal bevare sin aroma, må den ikke udsættes for ilt, lys og varme. Derfor er det vigtigt, at den opbevares i en dåse med tætsluttende låg. Dåsen skal helst være af porcelæn eller metal og kunne lukkes luft- og fugtighedstæt. Vigtigt: Malet kaffe skal helst blive i posen, når den puttes ned i kaffedåsen!

Opbevaringssted

Det er vigtigt at kaffen opbevares et køligt, mørkt, tørt og lugtfrit sted, så den bevarer sin aroma så længe som muligt. Det gælder især for malet kaffe. Mørke forrådskamre eller skabe er meget velegnet til opbevaring. I køleskabet vil kaffen let optage lugten fra andre madvarer. Fryseren derimod kan benyttes til langtidsopbevaring.

Holdbarhed

Malet kaffe mister sin aroma efter få dage. I køleskabet kan den bevares i længere tid, men kaffen vil også hurtigt optage lugten fra andre madvarer. Aromaen bevares bedst, hvis kaffen opbevares i form af hele bønner, idet de helt naturligt omslutter og beskytter de fine kaffearomaer.